Skip to main content

We zijn trots

op de smaak

van ons vlees

Product No. 1

Dunne Lende

Een prachtig, ongesneden stuk runderlende oftewel entrecote, op een exclusief niveau van kwaliteit. De mooie rand vet creëert volop malsheid, bite en smaakbeleving. Kruid deze premium lende naar eigen inzicht, gaar hem in de oven of bereid hem lekker traditioneel als steak.
Product No. 2

Basse Cote

De Basse Côte, in Nederland op het punt van ontdekken, is het middenstuk uit de nek van met uiterste zorg geselecteerde melkkoeien. Door zijn veelzijdige karakter leent de Basse Côte zich bij uitstek voor tal van toepassingen. Bijvoorbeeld als steak op de barbecue of als braadstuk in de oven.

Product No. 3

Ribeye

De rib-eye is onze grote favoriet! Vergelijken we hem met de ossenhaas, dan biedt de rib-eye een ietwat steviger mondgevoel. Bovendien voegt de erg mooi geaderde rand vet het genot van een extra smaakdimensie toe. Uitgesproken sublieme klasse voor de grill of barbecue!

Product No. 4

Runderhaas

Met afstand het meest malse stuk vlees uit onze collectie. De fijne, zeer geraffineerde structuur smelt met subtiele klasse op de tong. Smaakt in de boter gebakken overheerlijk, maar zijn kwaliteiten maken hem ook een uitmuntende keuze voor een tartaar of een klassieke carpaccio.

Product No. 5

Rumpsteak

De rump steak, ook wel bekend als dikke lende, is een ondergewaardeerd stuk vlees dat bij de heup van de koe is te vinden. Rump steak is malser dan entrecôte en kan het beste als biefstuk worden bereid, bij voorkeur aan één stuk. Bak hem van binnen rood of rosé en snijd hem na een korte rustpauze in dunne tranches. Komt ook erg mooi tot zijn recht op een houtskoolvuur.

Looks tasty, huh?

if you want more information