Skip to main content

What makes

our cuts

famous?

Je weet het van Bordeaux, goede cognac, gerijpte kazen en gedroogde hammen... goede smaak heeft tijd nodig om te ontwikkelen

Zo geldt dat ook voor premium rundvlees. Onze zorgvuldig geselecteerde Nederlandse melkkoeien hebben 4 tot 6 jaar tijd om rustig hun smaak te ontwikkelen. Een unicum in de wereld. De beste koeien worden door onze keurmeesters geselecteerd en verwerkt tot een topproduct.

the art of huts is the art of selection

Een goede melkkoe komt ‘vet’ en bijgevoerd aan bij de slachterij omdat de koeien ouder zijn heeft hun vlees meer ‘structuur’ en de smaak een meer gelaagde diepgang. Het vet is ook niet zo wit als bij vleeskoeien. Maar daarin schuilt juist de smaak. Het zijn deze koeien die ze bij Huts selecteren voor hun topkwaliteit.

vlees van Nederlandse melkkoeien behoort tot de absolute top

de wereld begint ons te ontdekken

‘s Werelds beste chefs werken er ondertussen mee. Hutten’s Premium Selected Milk Cattle Steak. En zo hoort het ook. Uit een onderzoek van Foodlog (2014) kwam het vlees van melkkoeien als beste uit de test. Daarom maken restaurants zoals Librije en bijvoorbeeld de nieuwe hamburger zaak van chefkok Krangenborg alleen gebruik van het vlees van Nederlandse melkkoeien.

huts staat voor de allerhoogste kwaliteit dat hutten traditional beef te bieden heeft